Fånga barnen på bild

Att spara bilder på sina barn är inget som någon någonsin har ångrat. Idag fotograferar vi mycket med våra mobilkameror, men att få sina barn fotograferade av en fotograf är ett minne för livet. Varför inte föreviga bilder på dina barn eller familj, att hänga på väggen eller kanske ge bort i present?

Jag brinner för att fånga de genuina känslorna och mycket skratt. Att titta in i kameran är inte det viktigaste för mig, så länge känslorna är rena. 

Små minnen.

En barn- eller familjefotografering är en inverstering. Det är bilder som man har med sig hela livet. Oväderliga minnen. 

Efter en fotografering med mig ger jag er iprincip alla bilder som jag tycker är bra. Jag tycker det är så svårt och slöseri att välja ut 20 st och sen radera resten. Jag sorterar såklart ut de dåliga, suddiga och liknande bilder. Men resten är era!

Support & familjeguide

~

När vi bokat fotografering får ni en liten guide med tips inför er fotografering. Tips i form av klädval, vad ni kan ta med er och hur ni förbereder barnen. Jag finns såklart alltid tillgänglig vid eventuella frågor.

Gratis ombokning

~

Eftersom vi fotograferar utomhus och tyvärr inte kan styra vädret ingår gratis ombokning vid dåligt väder. Vi kommer överens om detta tillsammans. Gratis ombokning gäller såklart även vid eventuell sjukdom. 

Fotografering

~

Vi fotograferar ca 40-60 min på gemensamt bestämd plats. Under fotograferingen ger jag er och/eller barnen små instruktioner och tips på hur ni kan röra på er och göra för att få en så avslappnad, spontan och mysig stund som möjligt.

Redigerade bilder

~

Redigeringen är en del av mig som fotograf och det som sätter tonen och sluttouchen på bilderna. Jag levererar alltid bilderna med min varma och dokumentära redigering. 

Personligt webbgalleri

~

Senast 4 veckor efter fotograferingen levereras bilderna i ett privat webbgalleri. Här har ni möjlighet att ladda ner bilderna direkt. Med webbgalleriet kan ni dela bilderna med nära och kära. Galleriet finns tillgängligt för er i ca 3 månader från leveransdatum. 

2 500 kr

exkl. moms

Men waow vilka magiska bilder!! Du är helt fantastisk och dig kommer vi absolut välja i framtiden!
Erika med familj

FAQ

Skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedan, så kikar vi på en passande tid för oss båda. Jag utgår från Kristianstad, men har inga problem med att åka iväg och fotografera. En reseersättning tillkommer minst 3 mil utanför Kristianstad.

Efter bokningen diskuterar vi vart vi ska vara. Ni får gärna ge önskemål. Jag kikar efter passande plats. 

Om det regnar och är tråkigt väder kan vi vid denna typen av fotografering ha en plan B, i form av ett annat datum. Så när ni bokar en fotografering sätter vi 2 datum, ifall det skulle regna den första dagen. 

Efter fotograferingen skickar jag en faktura. Och senast 4 veckor efter fotograferingen får ni bilderna levererade till ett personligt webbgalleri. Bilderna levereras i JPEG-format och använder ni bilderna på sociala medier så glöm inte att tagga mig. 

Syskonkärlek.

Bokningsförfrågan

Redo för att skicka en bokningsförfrågan eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret, så svarar jag så snart jag kan!

För bröllopsbokning skicka förfrågan här.
  • (Går att välja flera)
  • (Fyll bara i vid en barn/familjefotografering samt om du vill ha med barn vid en gravidfotografering)
  •  

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.

Instagram