Är jag er bröllopsfotograf?

Det är inte enkelt att välja bröllopsfotograf, speciellt inte när det idag finns så många att välja mellan. För mig är det viktigt att ni känner att jag är rätt fotograf för er! 

Min uppgift som bröllopsfotograf på er stora dag är att fånga alla viktiga ögonblick i bilder. Känslan i bilderna är viktiga och ni ska få återuppliva dagen om och om igen när ni tittar tillbaka på bilderna. I efterhand är ju förutom minnena, bilderna det enda ni har kvar från dagen!

Jag tycker om att fånga de där spontana bilderna och fånga dagen precis så som den är.

Minnesvärda stunder.

Vi är en perfect match om…

~ Ni gillar min dokumentära och varma bildstil.

~ Ni tycker att naturliga och spontana ögonblick är bättre än uppställda poseringar.

~ Ni vill kunna slappna av och fokusera på att ha roligt.

~ Ni vill se tillbaka på era bilder och känna att det verkligen är ni.

~ Känslan i bilderna och er kärlek är viktigare än att håret ligger rätt.

~ Ni håller med om att mysiga kramar och skrattanfall är det bästa som finns!

Bröllopsguide

~

När vi bokat datum och skrivit på avtal får ni en liten guide med tips inför fotograferingen på bröllopsdagen. Tips i form av små saker man kan tänka på inför vigseln eller porträttfotograferingen som man oftast inte tänker på. Jag finns såklart också alltid här vid eventuella frågor.

Bröllopsmöte & checklista

~

Några veckor innan bröllopet ses vi för att gå igenom tidsschemat och detaljer. Inför detta får ni också en checklista där ni kan fylla i vilka delar som är viktigast för er och som jag absolut inte får missa. Vi går även igenom det när vi ses. 

Fotografering

~

Ni väljer ett av mina paket. 4, 8 eller 12 timmar. Jag är med under de timmar vi kommit överens om och förevigar er dag precis så som den är, både stora och små stunder. Känner ni efter bokning eller på plats att ni vill lägga till någon timme går detta bra, vi pratar om det tillsammans. 

Redigerade bilder

~

Redigeringen är en del av mig som fotograf och det som sätter tonen och sluttouchen på bilderna. Jag levererar alltid bilderna med min varma och dokumentära redigering. 

Personligt webbgalleri

~

Senast 6 veckor efter fotograferingen levereras bilderna i ett privat webbgalleri. Här har ni möjlighet att ladda ner bilderna direkt. Med webbgalleriet kan ni dela bilderna med nära och kära. Galleriet finns tillgängligt för er i ca 3 månader från leveransdatum. 

Bildspel & printar

~

Om ni bokar 8 eller 12 timmars paketen ingår även 8st framkallade bilder i 10×15 format. Det ingår även ett bildspel från dagen tillsammans med musik att visa upp för vänner och familj. 

Bokningsförfrågan

~

Känns jag som rätt fotograf för er? Vad roligt! Ni är mer än välkommna att skicka en bokningsförfrågan, så kollar vi om ert datum är ledigt.

Bokning & avtal

~

Om ert datum är ledigt bokar vi. Jag skickar då ett avtal för att försäkra oss båda. Avtalet skickas digitalt alternativt på post. När avtalet är underskrivet är ert datum säkrat!

Support

~

Det är troligtvis ett bra tag tills bröllopet efter att ni bokat mig. Men jag finns såklart hela tiden här för er, vid eventuella frågor eller funderingar, inte bara under bröllopsdagen. 

Jag kollade igenom bilderna en liten snabbis nu, och herrrreeeegud vad fantastiska de är. Du är så jävla grym! De är över förväntan!!!
Mikaela & Carl

4 timmar

Jag fotograferar i 4 timmar på de delar ni vill ha dokumenterade. Oftast brukar detta funka bäst med porträttbilder, vigsel och mingel. Men kan anpassas efter era önskemål.

Vad ingår?

Bröllopsguide
Bröllopsmöte & checklista
Ca. 300 digitala, redigerade bilder
Personligt webbgalleri 

16 000kr

8 timmar

Jag fotograferar i 8 timmar på de delar ni vill ha dokumenterade. Paketet brukar läggas upp som: Förberedelser, porträttbilder, vigsel, mingel och början av middagen. Alternativt porträttbilder, vigsel, mingel, middag och början av festen.

Vad ingår?

Bröllopsguide
Bröllopsmöte & checklista
Ca. 500 digitala, redigerade bilder
Personligt webbgalleri 
8 st framkallde bilder i 10x15cm format
Bildspel (3-4min)

24 000kr

Bröllopsfotograf

12 timmar

Jag fotograferar i 12 timmar, de delar ni vill ha dokumenterade. Heldag, från förberedelser till fest.

Vad ingår?

Bröllopsguide
Bröllopsmöte & checklista
Ca. 700 digitala, redigerade bilder
Personligt webbgalleri 
8 st framkallde bilder i 10x15cm format
Bildspel (3-4min)

30 000 kr

Tider kvar för bröllop 2022:

April – September: Fullbokat!
Oktober – December: Ledigt!

FAQ

Det löser vi. Regn är inget större problem. Vi planerar alltid en plan B ifall det skulle regna. Jag har fina paraplyer som gör sig fint på bild eller så kan vi stå under ett träd eller kanske ett tak.

Har ni ett tips eller ett speciellt ställe som ni tycker är fint så kikar jag på det. Har ni inget speciellt ställe, rekar jag passande fotoplatser efter era önskemål. Vi ser till så att platsen är nära och bra till vigselplatsen. 

Jag har alltid två kameror med mig, och flera objektiv ifall något skulle hända med en kamera (vilket aldrig har hänt). Jag har även ett flertal batterier och minneskort med mig. När jag kommer hem säkerhetskopierar jag alltid alla bilder på flera hårdiskar för att vara säker på att inget ska försvinna.

Oroa er inte, jag är här för att hjälpa er! Under bröllopsdagen är man väldigt upptagna med varandra och tänker ofast inte så mycket på kameran. Under porträttfotograferingen ger jag er små instruktioner och uppgifter så att ni slappnar av med varandra. Jag är mycket ute efter det spontana och att ni tittar mycket mer på varandra än in i kameran.

Det har aldrig hänt och kommer förhoppningsvis inte hända. Om det mot förmodan skulle vara så att jag blir allvarligt sjuk eller liknande kommer jag att ordna en likvärdig fotograf. Vill ni inte ha en annan fotograf får ni självklart era pengar tillbaka. Men det ska mycket till för att jag ska vara tvungen att avboka ert bröllop.

Jag kan absolut fotografera utanför Skåne! En reseersättning tillkommer på 30kr/milen och om ni bor långt iväg behöver jag eventuellt även sovplats, vilket tillkommer i pris (om jag inte har någon vän eller familj i närheten). 

Vi bokar som vanligt. Men i med Covid-19 är det kostnadsfritt att omboka mig som fotograf 2022/2023, förutsatt att jag är ledig på det nya datumet.

Jag tar en avgift 30% om ni vill avboka även om FHM inte har avrått privata arrangemang i den storleken ni arrangerar. 

Bokningsförfrågan

Redo för att skicka en bokningsförfrågan eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret, så svarar jag så snart jag kan!

  • (max 10mb)
  •  

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.

Instagram