Mitt namn är Naemi. Jag brukar få lite olika uttal på mitt namn, men skulle vilja påstå att det uttalas Na[e]mi, eller N[ei]mi. Jag är 26 år och bor i Kristianstad, tillsammans med min sambo. Jag älskar att resa och se nya vyer. Jag reser gärna en bit bara för att fotografera!

Jag älskar stränder, havet, ängar och skog. Det lite lugnare klimatet än storstan. Jag föredrar naturen! (Men är lite försiktig ute i skogen för att inte träffa på ormar. Spelar ingen roll storlek, jag gillar inte ormar). På sommarhalvåret spenderar jag och min sambo mycket tid ute på havet i Hällevik, i motorbåten. Finns det något mysigare än att glida runt på spegelblankt hav? Jag är ett kakmonster och tar alla tillfällen jag får till fika, gärna något choklad-igt. Dock dricker jag inte kaffe, föredrar te eller saft. Förutom det söta är ju chips och dippa, ja dippA livet!

Jag har alltid varit en kreativ själ och dragits till färg och form. Jag är utbildad grafisk formgivare och arbetar på heltid som grafisk designer på Chilli.se (Home Furnishing Nordic) i Helsingborg. Fotograferingen har jag som ett sidoprojekt, så bokar ni mig så funkar det bäst på kvällar eller helger. 

Ska ni gifta er? Jag fotograferar mer än gärna ert bröllop! Vill ni dokumentera bilder på er familj eller era barn? Eller kanske vill ni ha lite fina bilder på er som ett par? Skicka iväg ett mail. Jag ser fram emot att höra av dig!

~ Tycker det är så fint med växter, men har tyvärr inte gröna fingrar. Av någon anledning lyckas jag alltid döda växterna hemma.

~ När jag ska sova måste det vara kolsvart i rummet. Vilket är ganska konstigt, stäng ögonen så märker du ändå inte att det lyser någonstans? Funkar sällan!

~ Jag är en av dem som fastnat för padel. Har alltid varit dålig på sport, men padel är kul!

~ Älskar romantiska filmer och har nog aldrig lämnat ett öga torrt efter en film.

~ Något jag alltid har i mitt kylskåp? Créme fraise och parmesan!

Instagram